Liitutussit

Liitutussit

Liitutussit

Liitutussit tarttuvat hyvin tasaisiin ja sileisiin pintoihin, kuten lasiin, keramiikkaan, metalliin tai pleksiin. Niillä voi kirjoittaa myös liitutauluun tai liitutaulutarraan. Ei sovellu huokoisille pinnoille vahvan pigmentin vuoksi.

Chalk Ink markereista löytyy monipuolinen värivalikoima. Sen rinnalle on uutena merkkinä tullut Kuretaken ZIG-tussit. Posterman-tuotteet vastaavat Chalk Ink-tusseja ja Illumigraph-tusseja voi käyttää myös UV-valotauluissa, joissa niiden väri loistaa kirkkaasti.

Mikä on liitutussi?

Chalk Ink liitutussi on korkealaatuinen liitu tussin muodossa. Nimensä mukaisesti se tarttuu todella hyvin liitutaululle, mutta hakkaa käytettävyydessään tavallisen liidun mennen tullen. Chalk Ink liitutussi ei murusta, eikä tahraa (kun tussin jälki on kuivunut). Liitutussin jäljen saa kuitenkin helposti pois vesipesulla (tarvittaessa apuna voi käyttää emäksistä tai ammoniakkipohjaista pesuainetta). Tussia tulee testata käyttöalueelle ennen varsinaista kirjoittamista, sillä kovin huokoisilta / karheilta pinnoilta tussin irroitus voi olla hankalampaa. Tällöin kannattaa kokeilla esimerkiksi taikasientä. Chalk Ink liitutussi on myrkytön.
Chalk Ink liitutussi tarttuu myös lasiin, metalliin, peiliin ja muoviin! Käy katsomassa tuotevideo (klikkaa alta): Chalk Ink video

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.