Henkilökunta

Teippitarhan varsinaiseen henkilökuntaan kuuluu kaksi teippitarhuria, Antti ja Heli. Silloin tällöin Teippitarhan lehvästössä saattaa käyskennellä myös Antin perheenjäseniä…

Antti kertoo

Olen yrityksen omistaja, toimitusjohtaja, juoksupoika, apulainen, sihteeri, asiakaspalvelija, markkinoija, myyjä, siivooja ja lopullisessa vastuussa kaikista yritykseen liittyvissä asioissa. Vastuut eivät lopu pelkästään Teippitarhan pyörittämiseen, vaan mukana on myös BOXit-muuttolaatikkovuokraamo sekä silloin tällöin myös muita osaamiseen liittyviä töitä.

Ekstroverttina, avoimena ja iloisena luonteena tykkään ihmisten kanssa olemisesta. Onkin aina mukava tavata asiakkaita sekä varastomyymälässä että erilaisilla messuilla ja tapahtumissa. On tosi kiva saada asiakkailta palautetta siitä, miten hyvin olemme onnistuneet asiakaspalvelussa. Haluankin ohjata Teippitarhaa koko ajan entistä parempaan asiakaskokemukseen ja siihen että asiakas haluaisi palata Teippitarhaan aina uudelleen ja uudelleen.

Tärkeitä arvojani ovat rehellisyys ja vastuunkanto. Haluan toteuttaa niitä niin yritystoiminnassa kuin muussakin elämässä. Mielestäni olemme kaikki (ihmiset) yhtä arvokkaita yksilöllisistä ominaisuuksistamme tai tehtävistämme huolimatta. Toivoisin että me kaikki osaisimme olla nöyrempiä ja hyväsydämisempiä toisiamme kohtaan ja tehdä toiselle niin kuin haluaisimme itsellemme tehtävän.

Vapaa-aikani kuluu paljolti perheen, harrastusten, luottamus- ja vapaaehtoisvastuiden parissa. Toivoisin ehtiväni enemmän liikkua ja harrastaa varsinkin erilaisia vesiurheilulajeja. Leijasurfaus on kuulunut harrastuksiini jo pitkään ja siitä nautin kovasti joka kerran vesille päästyäni 🙂

Antin tavoitat sähköpostiosoitteesta [email protected] (korvaa etunimi sanalla antti)

Heli kertoo

Olen Teippitarhan varastomenninkäinen 🙂 Teippitarhan varasto on minun ”valtakuntani” jonka arkipäiväisempi pyöritys on minun tehtäväni. Kerään ja pakkaan asiakkaiden tilaukset,  puran ja hyllytän meille tulevat tuotteet, pidän varaston hyllyt ruodussa, etsin uusia tuotteita valikoimaamme jne.

Vapaa-ajalla puuhastelen koirieni kanssa kaikenlaista aivan peruslenkkeilystä mm. rally-tokon harrastamiseen. Lisäksi pelaan tietokonepelejä, piirrän, maalaan ja käyn silloin tällöin ulkoiluttamassa kameraa koira- ja hevostapahtumissa. Eläimet ovat minulle se ykkösjuttu ja erityisesti nimenomaan koirat.
Minuun saa yhteyden sähköpostitse heli @ teippitarha.fi (poista välit :)). Erityisen mielelläni otan vastaan tuotetoiveita ja vinkkejä millä tavalla voisimme laajentaa Teippitarhan valikoimaa 🙂