Varastomyymälä

Teippitarhan varastomyymälä palvelee asiakkaita osoitteessa
Keisarinviitta 24 B1, Pirkkala.

Varastomyymälä on auki ELOKUUSSA (viikot 32 ja 33) ma-ke klo 11-15 ja to-pe klo. 14 – 18. Viikolla 34 olemme auki vain alkuviikosta, jolloin pakkaamme jo tavaroita laatikoihin.

Varastomyymälä SULKEUTUU viimeistään keskiviikkona 24.8.

Meille voi siis poiketa ostoksille aukioloaikojemme puitteissa. Mikäli haluat tulla ostoksille muina päivinä (esim lauantaisin) tai kellonaikoina, ota meihin yhteyttä niin sovitaan sinulle sopiva ostosaika.

Myymälän ja verkkokaupan varasto on yhteinen. Kaikki samat tuotteet, jotka löytyvät verkkokaupasta löytyvät myös varastomyymälästä. Lisäksi varastomyymälän valikoimassa on myös yksittäisiä tuotteita verkkokaupan valikoiman ulkopuolelta. Joskus säästämme joitain tuotteita pelkästään myymäläämme, jos niitä ei ole kovin montaa jäljellä esimerkiksi messujen jälkeen.

HUOM! Aina ennen tuotteiden luovuttamista (myymistä) asiakkaalle, meidän täytyy tarkistaa verkkokaupan myynnit, ettei joku toinen asiakas ole ehtinyt ostaa kyseistä (viimeistä) tuotetta jo verkkokaupan kautta. On helpompi kieltäytyä myymästä tuotetta myymälän asiakkaalle kuin soittaa verkkokaupan tilaajalle ja pahoitella kyseisen tuotteen puuttumista 🙂

Verkkokaupasta varastomyymäläksi

Alussa Teippitarha toimi pelkkänä verkkokauppana. Muutaman vuoden ajan monet asiakkaat noutivat tilauksia varastoltamme. Moni heistä kysyi, voisiko sieltä ostaa tuotteita myös suoraan ilman tilaamista. Päätimme siis avata varastomyymälän noin vuonna 2014. Varastomyymälän asiakasmäärät ovat kasvaneet samaa tahtia, mitä tieto siitä on levinnyt asiakkaidemme keskuuteen. Meillä on käyty niin Turusta, Porvoosta, Joensuusta kuin Oulustakin. Monia hauskoja muistoja on esimerkiksi isompien porukoiden (ompeluseura, bujo-harrastajat) vierailuista.

Varastomyymälä on nimensä mukaisesti (verkkokaupan) varasto ja myymälä. Tilat ovat pienet ja välillä lattiat täynnä erikokoisia laatikoita. Laatikoita saa availla ja tutkia sillä kaikki tuotteet eivät välttämättä ole sopineet hyllyille. Älä siis anna ahtauden ja laatikoiden häiritä ostoskokemusta vaan tee retkestä Teippitarhaan riemukas seikkailu ja aarrejahti 🙂