Varastomyymälä

Teippitarhan varastomyymälä palvelee asiakkaita osoitteessa
Keisarinviitta 24 B1, Pirkkala.

Kesän postituspäivät ovat maanantai ja torstai!
Varastomyymälä on kesällä avoinna maanantaisin ja torstaisin klo. 10 – 16.

Aukiolo muina aikoina sopimuksen mukaan.

Ostoksille voi tulla arkisin (kesällä ma ja to) klo 10-16. Toivomme että postituspäivinä asiakkaat tulisivat ostoksille reilusti ennen sulkemisaikaa, jotta ehdimme viedä lähetykset automaattiin klo 16 mennessä.

Meille voi siis poiketa ostoksille aukioloaikojemme puitteissa. Toki aina voi kysyä mahdollisuutta tulla virallisten aukioloaikojen ulkopuolellakin. Tällöin toivomme, että ostoksesi on sen verran isompi, että se kattaa ylitöistä aiheutuvat normaalia suuremmat kustannukset (ostos mielellään yli 60€).

Myymälän ja verkkokaupan varasto on yhteinen. Kaikki samat tuotteet, jotka löytyvät verkkokaupasta löytyvät myös varastomyymälästä. Lisäksi varastomyymälän valikoimassa saattaa satunnaisesti olla myös yksittäisiä tuotteita verkkokaupan valikoiman ulkopuolelta. Joskus säästämme joitain tuotteita pelkästään myymäläämme, jos niitä ei ole kovin montaa jäljellä esimerkiksi messujen jälkeen.

HUOM! Aina ennen tuotteiden luovuttamista (myymistä) asiakkaalle, meidän täytyy tarkistaa verkkokaupan myynnit, ettei joku toinen asiakas ole ehtinyt ostaa kyseistä (viimeistä) tuotetta jo verkkokaupan kautta. On helpompi kieltäytyä myymästä tuotetta myymälän asiakkaalle kuin soittaa verkkokaupan tilaajalle ja pahoitella kyseisen tuotteen puuttumista 🙂

Verkkokaupasta varastomyymäläksi

Alussa Teippitarha toimi pelkkänä verkkokauppana. Muutaman vuoden ajan monet asiakkaat noutivat tilauksia varastoltamme. Moni heistä kysyi, voisiko sieltä ostaa tuotteita myös suoraan ilman tilaamista. Päätimme siis avata varastomyymälän noin vuonna 2014. Varastomyymälän asiakasmäärät ovat kasvaneet samaa tahtia, mitä tieto siitä on levinnyt asiakkaidemme keskuuteen. Meillä on käyty niin Turusta, Porvoosta, Joensuusta kuin Oulustakin. Monia hauskoja muistoja on esimerkiksi isompien porukoiden (ompeluseura, bujo-harrastajat) vierailuista.

Varastomyymälä on nimensä mukaisesti (verkkokaupan) varasto ja myymälä. Tilat ovat pienet ja välillä lattiat täynnä erikokoisia laatikoita. Laatikoita saa availla ja tutkia sillä kaikki tuotteet eivät välttämättä ole sopineet hyllyille. Älä siis anna ahtauden ja laatikoiden häiritä ostoskokemusta vaan tee retkestä Teippitarhaan riemukas seikkailu ja aarrejahti 🙂

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping