Scribble and Dot EU – päiväämätön kalenteri, musta (A5+)

23,90  (sis. alv)

16 cm x 21,5 cm (A5+)

Varasto loppu

ToimitusPaketti Tuotetunnus (SKU): WY-99PD-1D02 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Scribble & Dot EU päiväämätön kalenteri ”Ampiainen” kuviolla

Tähän päiväämättömään kalenteriin merkitset ylös tapaamiset, juhlat, lomat ja syntymäpäivät. Myös erilaiset tehtävät tallentuvat tämän kalenterin sivuille kätevästi. Kalenterin koko: 16 cm x 21,5 cm. 184 valkoista sivua. Kalenteri avautuu kokonaan (lay flat).

🖊️ 140 GSM PAPERI – Paksu paperi, josta kynät eivät vuoda tahroja paperille tai ghostaa läpi. Paperi kestää hyvin myös kumittamisen ja värien kerrostamisen.

🖊️ FUNKTIONAALINEN SUUNNITTELU – Kalenteri sisältää vuosinäkymän, kuukausinäkymän 12 kuukaudelle ja 52 viikkosivua. Lisäksi kalenteri sisältää listoja tapojen seurannalle, talouden suunnittelulle, matkustamiselle ja syntymäpäiville.

🖊️ KESTÄVÄ KANSI – Tässä kalenterissa on kaksinkertainen musta kansi, joka on paksumpi kuin yleensä kalentereissa. Kansi tuntuu koskettaessa hieman karhealta ja painaessa pehmeältä. Kannen kuviossa on kultafolioitu ampiainen.

🖊️ + OMINAISUUDET – Kalenterissa on tasku takakannessa, kaksi kirjanmerkkinauhaa (musta ja harmaa), kuminauhakiinnitys, paikka yhdelle kynälle, sivuja kynätesteille ja tarroja!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scribble and Dot EU – päiväämätön kalenteri, musta (A5+)”