Mattamusta, pieni washiteippi

5.00 viidestä
(1 tuotearvio)

2,95  (sis. alv)

Leveys 15 mm ja pituus 7 m

Varasto loppu

ToimitusKirje Tuotetunnus (SKU): MST-MKT44-BK Osasto:

Kuvaus

15 mm leveä kuvioitu japanilainen washiteippi (riisipaperiteippi, masking teippi). Yksivärinen mattamusta. Rullassa on 7 metriä teippiä.
Teippirulla on suunniteltu sopivan kokoiseksi. Nätti, pieni ja taskuun tai penaaliin sopiva rulla on helppo kantaa mukana missä ikinä liikutkin.
Mastén washiteippiä voi hyvin käyttää sisustamisessa, askartelussa, paperitöissä, skräppäyksessä, organisoinnissa, kiinnittämisessä, keittiössä…

Hintaan kuuluu yksi rulla.

1 arvio tuotteelle Mattamusta, pieni washiteippi

  1. 5 viidestä

    Tuotearvio siirretty vanhasta kaupasta

    erittäin hyvä
    Päällystin telkkarin valoja heijastavan rst-kehyksen teipillä, ei heijasta enää ja kehys on kuin tehtaalla maalattu (pystykehyksessä jouduin laittamaan kaksi teippiä osittain päällekkäin, kun ei ole 20mm teippiä myytävänä, mutta päällekkäisyys ei näy, koska teippi on niin ohutta ja mattaa. Käytän pian samaa teippiä seinän maalattujen vaakaraitojen teossa myös. Kapeiden raitojen maalaus olisi tuskallista, mutta liimapintaisen teipin asennus käy nopeasti ja helposti! Tämä teippi on ehdoton tuote tuon tapaisissa kohteissa. Lisä plussaa tulee teipin helposta irroitettavuudesta, jos joskus tarvitsee irroittaa.
    -Aarno

Lisää arvio