Ekstralahja – Ihana Ilmastointiteippi -kirja 3:n rullan tilaajalle

0,00  (sis. alv)

EKSTRATUOTE! TÄMÄ TUOTE (=KIRJA) POSTITETAAN VAIN VÄHINTÄÄN KOLMEN ILMASTOINTEITEIPPIRULLAN (leveys noin 5cm) TILAAJALLE. Pelkän kirjan löydät täältä.

Varasto loppu

ToimitusPaketti Tuotetunnus (SKU): ISBN978-952-299-036-5-kytky Osasto:

Kuvaus

TOIMITETAAN VAIN, KUN TILAUKSELLA ON MYÖS VÄHINTÄÄN KOLME ISOA (48-50mm) DUCK TAPE -ILMASTOINTITEIPPIRULLAA!

Ihana Ilmastointiteippi -kirjassa on ohjeita ja kuvia. Tämän kirjan avulla pääset alkuun ilmastointiteippiaskartelussa. Huippulahja askartelijalle. Osta kolme 5cm leveää ilmastointiteippirullaa, niin saat tämän kirjan kaupan päälle.

Ihana ilmastointiteippi esittelee tutun materiaalin ennakkoluulottomalla tavalla. Askartelijoiden iloksi teippi nimittäin soveltuu monenlaisiin pienesineisiin ja koristeisiin. Kirjassa esitellään teippiaskartelun perustekniikat erilaisine versioineen, materiaalia hyödynnetään mm. taittamalla, pyörittämällä, pujottelemalla ja koristeleikkauksen monin keinoin. Ohjeissa käytetään myös paperiaskartelusta ja kangastöistä tuttuja työtapoja.

Kirjassa on yli sata valokuvaa ja yli 50 esimerkkiä siitä, mitä kaikkea teipistä voi tehdä. Kirjan valokuvat on ottanut vesilahtelainen Ilpo Kuparinen. Askarteluohjeet ovat Päivi Sirkkiän ja kirjan on toimittanut Sari Sirkkiä-Jarva.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ekstralahja – Ihana Ilmastointiteippi -kirja 3:n rullan tilaajalle”