Leveä washiteippi (eli teippitapetti)

Teippitapetti – tarttuva tapa sisustaa.

Voit sisustaa täysin uudella tavalla, teippaamalla. Kun haluat nopeasti ja helposti uutta ilmettä kotiisi, niin leveä washiteippi eli Teippitapettitm on sinun valintasi. Testaa ja ihastu!

Teippitapetti on varsin kätevä tapa sisutaa esimerkiksi vuokra-asuntoa tai muuta tilaa, jossa seinään ei saa tehdä pysyviä muutoksia tai jälkiä. Sillä voi myös stailata vaikkapa myytävän asunnon ja jos ostaja ei pidä tyylistäsi, saa leveän washiteipin irti seinästä ilman ikäviä liimatahroja.

Materiaali ovat laadukasta, 5-30 cm leveää Japanilaista washiteippiä. Samaa materiaalia ovat myös kapeammat, 3mm – 5cm leveät mt masking tape washiteipit. Näillä kapeammilla voit tehdä erilaisia figuureja ja hahmoja seiniin, oviin tai ikkunoihin. Yleisesti käytetyistä sisustustarroista washiteippi eroaa materiaalinsa, mahdollisuuksiensa, käyttötapansa ja -paikkansa vuoksi. Teippitapetilla voit korvata myös muovisen dc-fixin.

Teippitapettia löytyy kahdella erittäin laadukalla tuotemerkillä mt CASA ja Sincol x mt. mt CASAsta löytyy leveydet 5,10 ja 20cm ja Sincol x mt:stä 15cm ja 30 cm leveät rullat.: Linkki 5cm leveisiin ja 10-30cm leveisiin washiteippeihin. Käytännössä näillä brändeillä ei ole mitään muuta ero kuin nimi ja kuviot.

Paljon mahdollisuuksia leveän washiteipin käyttämiseen

Teippitapetilla luot uuden ilmeen huoneeseen tai sisustuksen mihin tahansa tilaan, johon haluat uutta ”eloa”. Teippitapetilla se käy todella nopeasti ja kätevästi – ilman liisteröintiä. Ja kun jälleen haluat muuttaa ilmettä, otat vain teipin kulmasta kiinni ja irroitat – ilman liimatahroja.

Teippitapetin voit kiinnittää seinälle, oveen, kaappiin, hyllyyn, ikkunaan, kattoon, puupinnalle, vinyylitapetille, maalin päälle, metalliin… minne vain tarvitset uutta ilmettä. Tämä uutuus avaa sinulle täysin uuden tavan toteuttaa erilaisia sisustuselementtejä.

Japanilaisesta paperista tehty teippitapetti toimii samalla tavalla kuin jo tutuksi tulleet mt masking tape -washiteipit. Teippitapetti on läpikuultavaa, joten voit laittaa sitä useita kerroksia päällekkäin ja näin saada erilaisia efektejä ja sävyjä.

Vasemmalla teipillä on koristeltu hyllyn tausta kolmella erivärisellä teipillä.

Oikassa kuvassa teipeistä on tehty pylväitä jotka nousevat lattian rajasta ylöspäin.

Lisätietoja

Sincol x mt -teippitapettirullan pituus on 15 metriä. mt CASA -rullien pituus on 10 metriä.

Vinoraidallisissa teippitapeteissa värillisen ja valkoisen raidan leveys on noin 4mm, eli yhteensä 8mm. Pistekuvioisessa pisteiden halkaisija on n. 2mm ja ne ovat n. 7mm päässä toisistaan.

Teippitapetit ovat väristä riippuen läpikuultavia ja päällekkäin liimatessa alempi kerros näkyy ylemmän kerroksen läpi. Ilman väriä olevat kohdat (valkoiset) ovat enemmän läpikuultavia. Metalliset värit (kulta ja hopea) eivät välttämättä kuulla läpi yhtään. Jos tältä sivulta et löydä mieleistäsi mallia, voit yhdistää paria erilaista väriä tai kuviota päälleikkäin ja näin saada erilaisia väriyhdistelmiä.

Jos mt masking tapet ovat sinulle tuttuja, niin Sincol x mt -teippitapetitkaan eivät tuota sinulle yllätyksiä. Värisävyissa on yhtäläisyyttä teippitapettien ja mt masking tape washi-teippien välillä. Esimerkiksi Polka dot (musta) masking tape [1PD-D]* on täysin sama kuvio ja väri kuin Sincol x mt -teippitapetti numero 8065. Käytännössä teippitapetti siis vastaa leveydeltään kymmentä teippirullaa, mutta pituutta rullassa on kolmasosa enemmän.

* Poistunut malli, jonka on korvannut uudempi polka dot -kuvio