Tarvitsetko teippiä isomman määrän?

Jätä meille yhteystiedot, niin otamme sinuun yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Voit myös siirtyä suoraan verkkokauppaan ostamaan pieniä eriä.

Saksalaiset Kip:n rakennusteipit ovat laadukkaita. Kiität itseäsi myöhemmin, kun valitset kunnon teipit! Katso lomakkeen alta tarjous ja tarkempia tietoja.

  • Täytä sähköpostiosoite tai puhelinnumero! Uutiskirjeen voit tilata yläreunan valikon kautta.
  • Mistä tuotteesta tai asiasta haluat lisätietoja? Milloin voimme tavoitella sinua?
Teippitarhasta löydät teipit kaikkeen rakentamiseen

Teippaa huolella – ole huoletta

Teipin tehtävä on pitää kiinni silloin kun sitä tarvitaan ja pois otettaessa lähteä irti ilman jälkiä. Rakennuskohteissa sinun pitää luottaa, että teippi täyttää tehtävänsä vielä 10 tai 20 vuoden päästä. Me Teippitarhassa haluamme että sinä onnistut ja työ tulee nopeasti ja vaivattomasti tehtyä. Siksi maahantuomme saksalaisia huippulaatuisia Kip-rakennusteippejä. Hanki teipit ilman välikäsiä suoraan Pirkkalalaiselta maahantuojalta. Isommat erät tilattavissa suoraan varastoonne tai rakennukselle.

Onko sinulla haaste löytää sopiva teippi? Ota yhteyttä, niin etsitään ratkaisua yhdessä. Meillä on hyvät yhteydet tehtaaseen ja yhdessä heidän kanssaan voimme selvittää sinulle parhaan vaihtoehton.

Keltainen suojausteippi on monien ammattilaisten kehumaa. Se on helppo katkaista käsin ja pitää todella hyvin. Parempaa suojausteippiä on vaikea löytää!

TARJOUS! Alumiiniteippi 3,90 €/rll., leveys 50 mm ja pituus 25 m. Alumiiniteipin käyttökohteina muun muassa ilmastointityöt ja saunat.

Kip 347-sarjan teipit käyvät höyryn- ja tuulensulkuteipeiksi sekä sisä että ulko-tiloissa. Vihreä höyrynsylkuteippi on 6cm leveää, jolloin se on riittoisampaa kuin perinteisesti käytetyt vastaavat teipit. Tästä hyvää teippiä vaikkapa savupiipun tiivistämiseen!

Vai haluaisitko jotain hauskempaa, kuten näitä kuvioituja ilmastointiteippejä?