TERVETULOA TEIPPITARHAAN!

Sinä osaat ja olet luova! Olet, vaikka aina ei sille tuntuisi.
Askartele, koristele, sisusta, tuunaa, bujoile tai ihan vaan teippaa tai piirrä!
Anna mielikuvituksesi lentää, vain taivas on rajana.

Me Teippitarhassa haluamme auttaa sinua saamaan luovuutesi kukoistukseen. Meiltä löydät tarvikkeita esimerkiksi askarteluun ja ideoiden tai ajatusten ylöskirjaamiseen. Hyvä kynä ja kaunis muistikirja on ilo kaivaa esiin lipaston laatikosta illalla tai käsilaukusta kokouksen alkaessa. Sivellintusseilla tekstaat ja kuvitat sivuja kauniisti. Teipit ja tarrat auttavat loppusilauksessa ja tekevät luomuksestasi kadehdittavan upean.

Muistikirja:
Archer & Olive

Muistikirja:
Memo Of Norway

Kynät ja tussit:
Tombow, Pigma, ZIG…

Tarrat:
Mambi, Sticko…

Teipit:
Duck Tape, washi…

Kuvioidut ilmastointiteipit - patterned duct tapes
Kuviollisia paperiteippejä (washiteippi)

Tai tekisitkö tänä vuonna omat joulukortit? Värikkäillä ja kuviollisilla washiteipeillä on nopeaa ja helppoa taiteilla monenlaisia kortteja. Blogissamme on muutamia erilaisia joulukorttimalleja. Tee oman näköinen joulukorttisi ja jaa se somessa #teippitarha myös meidän nähtäväksemme!

Duck Tape -ruusuja

Vai haluaisitko taitella kuvioidusta ilmastoititeipistä kauniin ruusun lahjaksi tai koristeeksi. Tämä ruusu ei helpolla lakastu! Kuviollisia ja värikkäitä jesareita voi käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen: koristeluun, kiinnittämiseen, paketointiin… Kolmen rullan tilaaja voi valita ideoita pursuavan kirjan kaupan päälle.

3D Paperileijona
3D paperileijona

Lahjaidea askartelijalle: 3D-paperieläin! Syksyn iltojen pidentyessä on kiva ottaa kuppi höyryävää teetä työpöydän nurkalle ja rentoutua käsin tekemällä. Aloittaminen on helppoa ja nopeaa. Teippitarhasta löydät aivan hellyttävän suloiset 3D-paperieläimet. Paketista löydät valmiit osat ja lisäksi tarvitset vain Tombow-liiman, joka sopii paperiosien yhteen liimaamiseen. Tilaa tarvikkeet heti, ennen kuin tuotteet loppuvat varastosta!

Tutustu tuotteisiin ja tilaa heti! Luova tulevaisuus alkaa jo tänään!

Alta voit tilata meidän uutiskirjeen ja pysyt ajantasalla uusista tuotteista ja uutisista. Uutiskirje tulee vain muutaman kerran vuodessa ja voit perua sen koska tahansa.