Kirjoittaisitko blogitekstejä?

Haluaisitko kirjoittaa Teippitarhan blogiin artikkeleita ja tuote-esittelyjä?

Tulemme lisäämään tähän blogiin tekstejä, jotka antavat lukijoille ideoita askarteluun, bujoiluun, teippailuun ja moniin muihin tuotteisiimme liittyviin aiheisiin. Haluatko olla mukana tuottamassa tätä aineistoa kanssamme? Teksti voi olla suomeksi, englanniksi, ruotsiksi tai saksaksi ja tietenkin sisältää myös kuvia. Tekstissä saa olla myös linkki videoon tai sinun some-kanavaasi, jos se liittyy tekstin sisältöön.

Kirjoittaa voit niistä tuotteista, joita Teippitarha myy verkkokaupassa. Kuvissa saa näkyä myös muita tuotteita, mutta niihin ei viitata tekstissä. Blogipostaus voi liittyä myös yleisellä tasolla Teippitarhan myymien tuotteiden aihepiiriin, vaikka siinä ei esitellä tiettyä tuotetta. Toki blogipostaus saa kertoa vaikka hyvästä asiakaspalvelusta, jota sait Teippitarhassa 😊

Ennen tekstin kirjoittamista lähetä meille viestissä ehdotus postauksen aiheesta, niin sovitaan asiasta tarkemmin. Teippitarha päättää kaikista julkaisuista erikseen.

Mitä sinä hyödyt yhteistyöstä?

Teemme mielellämme yhteistyötä niin että myös sinä hyödyt kirjoituksestasi. Voit ostaa esiteltävän tuotteen edullisemmin tai tapauksesta riippuen saada sen jopa ilman kuluja. Jos haluat omalle some-profiilillesi näkyvyyttä ja uusia seuraajia, voit linkittää tilisi postaukseen.

Haluatko testata jotain (uutta) tuotetta ja kirjoittaa siitä pienen esittelytekstin?

Voit kirjoittaa lyhyen esittelyn jostain tuotteesta ja lähettää sen meille. Lisäämme tuote-esittelyjä mielellään tuotteen tietoihin. Esittelyteksti julkaistaan ilman kirjoittajan tietoja. Jos haluat että nimesi näkyy tuotteen esittelyssä, niin voit kirjoittaa kyseiselle tuotteelle arvion. Arviossa annetaan tähtiä 1-5 tuotteen arvioijan näkemällä tavalla ja kirjoitetaan teksti, jossa kerrotaan tuotteesta oma mielipide.